background

DUTCH ID

 • Over Ons

  Dutch ID


  100% Hand built in Holland

  Dutch ID maakt kwalitatief hoogwaardige elektrische fietsen welke zich onderscheiden door het design en het gebruik van A-merk onderdelen. Dutch ID ontwikkelt en bouwt al haar fietsen in Nederland vanuit de overtuiging dat een Dutch ID fiets mooi en oerdegelijk moet zijn en tevens de beste rijeigenschappen moet bieden.

  Dutch ID staat garant voor heerlijk fietsende E-Bikes met een perfecte afstemming tussen frame, elektrische aandrijving en afmontage.

  In vele onafhankelijke testen wordt Dutch ID geroemd om de goede rijervaring, grote actieradius en de hoge kwaliteit.
  Meer weten? Klik hier.

  In de reportages van Ga Fietsen maken we gebruik van en presenteren we graag 2 topmodellen.

  Dutch ID Infinity

  De Infinity brengt luxe, comfort en rijervaring naar een nieuw, hoger niveau. Het moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit. Met features en innovaties zoals de geïntegreerde Bosch Powertube accu (500 Wh), Spanninga 40Lux high-power ledverlichting en de 50mm Schwalbe Marathon banden is de Infinity ‘state of the art’. Zijn design verraadt dat dit model zich richt op een jonger publiek met een sportieve en actieve levensstijl!

  Met de krachtige ondersteuning van de Bosch Active + Gen3 middenmotor biedt de nieuwe Infinity een heerlijk dynamisch rijgevoel. Deze middenmotor is veel stiller geworden dan al zijn voorgangers. Daarnaast is de Infinity vanwege zijn hoge stijfheid zeer efficiënt dus een grote actieradius en nauwelijks extra weerstand wanneer de ondersteuning uit staat. Het systeem bedient u makkelijk met de afstandsbediening naast het handvat, het grote midden display geeft alle informatie duidelijk weer.

  Meer weten? Klik hier.

  Urban HS N380 Dames

  Een dynamische speedpedelec oftewel speedbike, welke zeer uitdagend rijdt en ook nog eens fantastisch oogt. Sportief, licht en kwaliteit zijn de kernwoorden voor de Urban HS. De afmontage is licht en hoogwaardig; carbon voorvork, compacte middenmotor, fijne naafversnelling, heldere LED verlichting en zeer krachtige en goed doseerbare remmen van Magura met rem verlichting.
  De elektrische ondersteuning van de Urban HS komt van de Bosch Performance Speed middenmotor. Dit wordt gecombineerd met de traploos verstelbare versnellingsnaaf van NuVinci. De accu zit laag in het frame waardoor deze fiets sportief rijdt en tegelijk zeer stabiel aanvoelt. Ritten van en naar werk, door de drukke stad, worden een feest. Optrekken, remmen, korte stuurbewegingen, uw Urban HS is ervoor gebouwd.

  De Urban HS heeft met de het Bosch Performance line systeem een krachtige en dynamische E-Bike aandrijving. Het systeem maakt indruk met high-performance support op elk terrein. Elegantie en ergonomie komen samen tot een maximale esthetiek en bruikbaarheid. De boordcomputer Intuvia geeft informatie over actieradius, reistijd, gemiddelde snelheid, en nog veel meer.

  Meer weten? Klik hier.