background

ENRA FIETSVERZEKERING

 • Over Ons

  ENRA Fietsverzekering


  Uw fiets is belangrijk, is een dierbaar en veelal ook kostbaar bezit.

  Helaas is schade aan uw fiets- lang niet altijd door eigen schuld- of nog erger, fietsdiefstal, niet geheel en altijd te voorkomen.
  Ook al hebt u uw fiets met het eigen slot- tussen de 2 spaken rond het ventiel- en een extra slot vastgezet aan een brugleuning of hek.

  En als u dit dan overkomt wilt u graag snel en goed geholpen worden. Dat kan met de fietsverzekering van ENRA. Wij zorgen dat u na schade of diefstal snel weer mobiel bent.
  Eén, drie of vijf jaar lang van onbezorgd fietsplezier.

  Een belangrijke  ‘assistent’ in deze is de ENRA Pechhulp app.
  Deze app kan gratis gedownload worden uit de de App store (iOS) of de Play store (Android).
  In de app slaat u niet alleen al uw eigen gegevens, maar ook de gegevens van uw fiets op.
  Mocht er onderweg iets gebeuren, diefstal of pech, heeft u alle gegevens direct bij de hand.
  En… de app zorgt voor een directe verbinding met de Alarmcentrale die u te hulp schiet en bij voorbeeld zorgt dat u en uw fiets weer veilig en snel thuis komen..

  Met de ENRA fietsverzekering kunt u zowel fietsen als E-bikes – nieuw en gebruikt – verzekeren. Ook accessoires zijn eenvoudig mee te verzekeren. Voor elektrische fietsen heeft ENRA een speciale E-bikeverzekering en ook voor race- en mountainbike-fietsen zijn specifieke pakketten beschikbaar.

  Kies de verzekering die bij u past.
  ENRA heeft drie verzekeringspakketten voor uw fiets en E-bike: ENRA Basis, ENRA Plus en ENRA Optimaal. Zo kiest u zelf wat u verzekert én tegen welke prijs u dit verzekert.
  En u kunt kiezen voor een af-lopende of door-lopende verzekering.
  Aflopend voor een periode van drie of vijf jaar. U betaalt de premie in één keer bij de start van uw verzekering. Of een doorlopende fietsverzekering. Dit is een verzekering met een looptijd van één jaar. De fietsverzekering wordt jaarlijks verlengd tot maximaal 5 jaar. U kunt de premie in dit geval per maand of per jaar betalen.

  Meer weten? Klik hier