background

PROFILE DE FIETSSPECIALIST

 • Over Ons

  Profile


  de Fietsspecialist – Daar mag je méér van verwachten

  In ca. 100 winkels in Nederland biedt Profile ‘de Fietsspecialist’ een uitgekiend en overzichtelijk assortiment fietsen, onderdelen & accessoires en kleding. Alles A-merken zoals Dutch-ID, Flyer, AGU, Basil, Schwalbe en vele anderen.
  Laat u inspireren door onze nieuwe collectie!

  Met trots presenteren we in onze winkels een selectie fietsen die garant staat voor pure kwaliteit. In onze ruime fietsencollectie vindt u gegarandeerd een fiets die bij u past. Het aanbod is gevarieerd en actueel: degelijke en hippe stadsfietsen voor naar werk of school, toerfietsen voor lekker lange fietstochten, de nieuwste elektrische fietsen, sportieve racefietsen en mountainbikes  en natuurlijk een kwalitatieve collectie voor kinderen. Wat uw eisen op fietsgebied ook zijn, er zijn mogelijkheden genoeg. We streven er dan ook naar om voor u die ene ideale fiets te selecteren.

  Wij van Profile ‘de Fietsspecialist’ houden van ons vak!
  www.profiledefietsspecialist.nl

  Onbezorgd fietsen kopen mét garantie van de vakspecialist

  Een echte specialist geeft altijd meer; we staan altijd voor u klaar. Vóór, tijdens en zeker ook na uw aankoop. Zo kunt u een proefrit maken, is er een uitgebreid servicepakket bij aankoop van een fiets, hebben we een landelijk dekkend netwerk reparatiepunten, krijgt u een leenfiets tijdens reparaties en bieden wij een ‘niet tevreden, geld terug’ garantie. Al deze zekerheden: dat fietst niet alleen extra lekker, maar vooral ook zorgeloos en veilig.

  Als u een nieuwe fiets koopt bij Profile ‘de Fietsspecialist’, dan willen we dat u 100% tevreden bent en optimaal fietsplezier beleeft. Daarom krijgt u gratis de Profile servicepas met een servicepakket.

  De Servicepas

  Afhankelijk van het soort fiets en het door u gekozen servicepakket ontvangt u diverse
  services zoals bijvoorbeeld:

   • fietsmeting
   • rijklaar maken
   • proefrit
   • zadel omruilservice
   • servicebeurten om uw fiets in perfecte conditie te houden
   • leenfiets bij ingrijpende, omvangrijke reparaties.


  Met de servicepas kunt u 24/7 inloggen op uw account op onze site, waar u allerlei nuttige informatie vindt.  Zoals gebruiksaanwijzingen en –voorwaarden en alle informatie nodig voor de aangifte in geval van schade en/of diefstal.

  En… mocht u uw fietssleutel verliezen. Met de online-informatie is een nieuwe sleutel eenvoudig bij te bestellen.
  Ook kunt u online eenvoudig een afspraak voor onderhoud inplannen die u het beste past.
  Meer weten? Klik hier (https://www.profiledefietsspecialist.nl/servicepas )

  Méér zekerheid met het 5 jaar garantiepakket

  Als u bij Profile ‘de Fietsspecialist’ een nieuwe e-bike koopt kunt u bovenop uw servicepas kiezen voor het 5 jaar garantiepakket. Dit is het meest uitgebreide servicepakket met verlengde 5 jaar garantie. Zo heeft u de zekerheid dat u 5 jaar lang niet voor onaangename verrassingen en hoge kosten komt te staan.
  Meer weten? Klik hier (https://www.profiledefietsspecialist.nl/5-jaar-garantie )

  Verzekerde ontzorging

  Een nieuwe fiets. Daar hoort de allerbeste verzekering bij. Want iedereen wil natuurlijk wel graag mobiel blijven. Gelukkig kan dat met de Profile fietsverzekering powered by ENRA. Want die verzekert u één, drie of vijf jaar lang van blijvend fietsplezier. U kunt zowel fietsen als e-bikes – nieuw en gebruikt – verzekeren.

  De fietsverzekering van Profile ‘de Fietsspecialist’ is ontwikkeld samenwerking met Enra verzekeringen, de meest toonaangevende specialist in tweewielerverzekeringen.

  Kies de verzekering die bij u past.
  Profile heeft diverse verzekeringen voor uw fiets en e-bike: Zo kiest u zelf wat én tegen welke prijs u dit verzekert. U kunt de fietsverzekering online afsluiten of in een van de Profile ‘de Fietsspecialist’ winkels.
  Meer weten? Klik hier (https://www.profiledefietsspecialist.nl/fietsverzekering )

  Acties en Aanbiedingen

  Profile verspreidt elke 2 weken een actuele, nieuwe folder. Met speciale aanbiedingen en acties.
  Wilt u de actuele folder(s) bekijken, klik dan hier (https://www.profiledefietsspecialist.nl/acties/folder )