QWIC

Quality With Innovative Convenience

QWIC zet zich in om mensen te verleiden vaker de elektrische fiets te pakken en de auto te laten staan. Door het gebruik van designelementen en innovaties uit de auto-industrie worden de fietsen een serieus alternatief voor de auto.

Een gepassioneerd team van designers en engineers werkt vanuit Amsterdam aan de ontwikkeling van innovatieve en onderscheidende tweewielers. De innovatieve elektrische fietsen zijn niet alleen duurzaam maar ook leuk om te hebben en om te rijden.
Met de nieuwe accutechniek, verbeterde rijeigenschappen, moderne gadgets en het stijlvolle, moderne uiterlijk worden automobilisten verleid om vaker de fiets te pakken.

De elektrische fietsen van QWIC worden gekenmerkt door het moderne uiterlijk. Geïntegreerde kabelsgeleiders zorgen ervoor dat de kabels bijna onzichtbaar zijn. De open kettingkast omsluit op de juiste plekken de ketting. Elke fiets is tot in detail verfraaid met onder andere ingelegde logo’s van verchroomd en geborsteld aluminium.

Meer weten? Klik hier.

Voor onze reportages in Ga Fietsen maken we gebruik van de QWIC Premium MN 7.

QWIC Premium MN 7

Deze fiets is ontwikkeld voor de forens die de fiets dagelijks in de stad wilt gebruiken. Alle kwetsbare onderdelen zijn beschermd of weggewerkt waardoor een clean ogende no-nonsense fiets is ontstaan.
De luxe afwerking, de sterke en stille motor en de slimme accu maken de Premium MN7 tot een zeer comfortabele elektrische fiets. De e-bike is volledig uitgevoerd met hydraulische remmen, lock-out voorvork en schakelsensor voor een unieke rijervaring. De prijswinnende Bafang middenmotor en de gesloten kettingkast zorgen ervoor dat deze fiets weinig onderhoud vraagt.

Meer weten? Klik hier.